Sporten en gezond zijn is jarenlang nog nooit zo belangrijk geweest. Een goed lichaam, een goede conditie en je gezond voelen. Maar toen brak er een virus uit, alles ging op slot. Nu zit je thuis op de bank met een pak koekjes of een grote zak chips en laat je vanavond een pizza thuis bezorgen. Dat is natuurlijk geen punt, want ja je mag toch niet naar buiten. Maar zoals elk sprookje eindigt met een goed eind zal ook dit vervelende virus achteraf positief eindigen en kan men weer naar buiten. Als je weer naar buiten mag wil je natuurlijk niet met een hangbuik op het strand gaan liggen. Daarom geven wij jou tips over hoe je weer terug op niveau komt na de corona tijd.

Crossfit

Het is al even een bekend fenomeen binnen Nederland: Crossfit! Crossfit is een manier van fitness waarin je erg explosief traint. Je moet rennen, springen, tillen, draaien, duwen en nog veel meer. Je hoeft hier geen sterke man voor te zijn, maar je kan op elk niveau starten. Je wordt niet alleen fitter door crossfit, maar ook sterker. Het voordeel is dat je niet steeds maar bezig bent met één oefening in de sportschool maar dat je alles combineert in een groep.

Persoonlijke sportschool

Het tijdperk van de budget sportscholen met krachtpatsers is ondertussen wel verleden tijd voor veel mensen. Als je een sportschool inloopt heb je geen flauw idee wat al die apparaten zijn en hoe je ze moet gebruiken. En aan zo’n beschrijving op een apparaat is ook geen touw aan vast te knopen. Ga daarom voor een persoonlijke sportschool waarin je goed wordt begeleidt door ervaren en betrouwbare medewerkers. Sportschool Eindhoven op google gaat ook niet brengen wat je wilt, je krijgt namelijk alleen alle grote onpersoonlijke aanbieders. Wees daarom heel kieskeurig in het zoeken van je sportschool en neem bijvoorbeeld een proefles om te kijken of de sportschool wel bij je past. Door de juiste begeleiding in een goede sportschool ben je zo weer fit en heb je dat buikje weggewerkt!

Let op je voeding

Alleen met sporten ga je er niet komen. Let daarom in de corona tijd ook een beetje op je voeding. Maak bijvoorbeeld zelf een lekkere gezonde snack. Je doet wat met je tijd en je pakt die zak chips niet uit de kast. Mocht je toch al een buikje hebben ontwikkeld is dat ook geen probleem. Zorg er dan wel voor dat als je weer gaat sporten je ook de voeding aanpast. Zo zorg je ervoor dat je weer veel aandacht krijgt op de mooie terrassen van het prachtige Eindhoven.